Onze collecties

Van volledige salons tot losse bijzetzetels en eenvoudige accessoires: als verdeler van Varam stelt u helemaal zelf de collectie voor uw showroom samen. Zo krijgen uw klanten een duidelijk beeld van ons modulaire en volledig personaliseerbaar aanbod en kunnen ze met uw deskundig advies de opstelling en bekleding kiezen die echt bij hen past.

Ontdek alles over onze traditie van vakkundig en creatief meubelontwerp voor de kwaliteitsbewuste klant.

Meer over varam
Darwin

Sofa’s

Onze collectie sofa's is bijzonder uitgebreid, met opties voor elk interieur. Omdat de opstelling en bekleding van elk model volledig op maat kan worden gefinetuned, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van klassieke lederen bankstellen met strakke lijnen tot vlotte fauteuils met warme boucléstof.

0057 Varam Donna 2 Fabric 01

Accessoires

Vaak maken de details het verschil. Daarom vindt u in ons aanbod ook een collectie accessoires, zoals bijzetzetels, poefs en losse kussens. Uiteraard zijn deze verkrijgbaar in precies dezelfde stoffen en lederen afwerkingen als onze sofa's, om ze af te stemmen op de rest van het interieur of juist te spelen met contrasten.

10 poefs

Bekledingen

We kiezen onze stoffen uitsluitend bij de beste fabrikanten. Daarbij letten we in het bijzonder op de kleurechtheid, de kwaliteit en de slijtvastheid van het materiaal. Op basis van onze jarenlange ervaring zijn we erin geslaagd een heel gevarieerde waaier van uiterst kwaliteitsvolle en onderhoudsvriendelijke bekledingen samen te stellen.

Bekleding