75 jaar vakmanschap in de vorm van trendy zitmeubelen op maat van de klant

go_down
Over ons
Modena detail 2
Over ons 2
badge
3

+70 jaar ervaring

Group 89

Eigen ontwerp

Varam Bedrijf 35

Duurzaam

Varam

Bij Varam weten we dat u als professionele meubelhandelaar alleen met de beste service genoegen neemt. We stellen ons zo flexibel mogelijk op, zodat we samen kunnen werken aan een solide, standvastige relatie. Met onze blik op de toekomst innoveren we voortdurend met kwalitatieve én betaalbare eigen designs.

Actuele, betaalbare zitmeubelen en professioneel advies voor de kwaliteitsbewuste meubelhandelaar

De toekomst is duurzaam

Als milieubewust bedrijf zetten we resoluut in op onze GRS-gecertificeerde Greencare-stoffen van 100% gerecycleerd materiaal. We investeren in zonnepanelen en windmolens en op onze parking kunnen medewerkers en bezoekers hun elektrische wagen opladen.

DJI 0378

Een uniek productieproces

Ons productieproces is het resultaat van jarenlange ervaring en heel veel knowhow. Alles begint bij ons creatieve inhouse designteam. Zij steken de koppen bij elkaar om nieuwe ideeën uit te werken en op basis daarvan prototypes te bouwen met een houten skelet en basisbekleding.

Vervolgens gaan we aan de slag met verschillende soorten schuimvulling om het zitcomfort op punt te stellen. Pas wanneer we helemaal tevreden zijn met de vorm, en het prototype ook al onze strenge kwaliteitscontroles heeft doorstaan, denken we na over de personaliseerbare opstellingen en afwerkingen voor onze collectie.

Varam Bedrijf 18

Maak een afspraak

Bent u als meubelhandelaar op zoek naar een betrouwbare partner? Maak dan zeker een afspraak met een van onze agenten. Samen overloopt u onze uitgebreide collectie zitmeubelen en de talloze opties voor stoffen en lederen bekledingen.